Antonija Ivanišević – klavir

Antonija Ivanišević je rođena 28.08.1981.godine u Splitu.Osnovnu glazbenu školu Josip Hatze u Splitu upisuje u rujnu 1989.godine u klasi profesorice Najde Čapalije.Zbog otvaranja OGŠ Lovro pl. Matačić u Omišu,u rujnu 1992.godine školovanje nastavlja ( lV.o.) u klasi profesorice Olge Račić,s kojom osvaja prve nagrade na natjecanjima.

U rujnu 1995.godine upisuje srednju glazbenu školu Josip Hatze u Splitu,u klasi profesorice O.Račić.

Sudjeluje  na brojnim koncertima,natjecanjima i seminarima vrsnih svjetskih profesora kao što su D’Nikkau,A.Katz,A.Voskobojnikov,V.Krpan,D.Cikojević i mnogi drugi.

U rujnu 1999.godine upisuje MA u Zagrebu,u klasi profesorice Ide Gamulin.Početkom apsolventske godine,započinje i prvo radno iskustvo na mjestu zamjene profesora klavira u GŠ Ivan pl. Zajc.Nakon diplome,u svibnju 2005. godine,radi kao korepetitor na MA u Splitu,odjel za flaute i klarinet.

Već u rujnu 2005.godine,odlazi u Zagreb na mjesto zamjene profesora klavira u GŠ Zlatko Baloković.

Radni odnos završava u prosincu 2006.godine,po isteku ugovora.

U rujnu 2007.godine,nakon pauze od 9 mjeseci,odlazi u Križevce u GŠ Alberta Štrige,te stupa u stalni radni odnos,na mjesto profesora klavira.Tamo ostaje do rujna 2009.godine,kada stupa u radni odnos na mjesto profesora klavira,u GŠ Makarska.U GŠ Makarska,sa učenikom srednje škole,Petrom Grgaševićem,bilježi prve uspjehe na međunarodnom natjecanju Davorin Jenko u Beogradu ( 2.nagrada ),te jos značajnije međunarodno natjecanje EPTA,u Zagrebu ( 2.nagrada ). Radni odnos završava u svibnju 2014.godine.

Od siječnja 2015.godine,radi na određeno vrijeme u GŠ Omiš.