Koncert tridesete obljetnice Dana francuskog jezika i kulture u Hrvatskoj

  Povodom obilježavanja tridesete obljetnice Dana francuskog jezika i kulture u Hrvatskoj, u petak je održan koncert naših učenika koji su interpretirali djela poznatih francuskih skladatelja na različitim glazbenim instrumentima. Publika je uživala u izvedbama mladih umjetnika koji su svojom interpretacijom dočarali umjetnost velikana francuskog glazbenog stvaralaštva.    

Pročitajte više

Mlade nade

  Roko Mandić, učenik drugog razreda, prošlog je tjedna nastupio na 8. međunarodnom natjecanju “Flauta Aurea” u Dugom Selu u najmlađoj kategoriji “Leptirići”. Odličnim nastupom zasluženo je sljedeći dan, sa svojom profesoricom Dunjom Đuzel, proveo u Zoološkom vrtu u Zagrebu gdje su se neizmjerno zabavljali i zasluženo odmorili! Također, kao natjecatelj Roko je imao priliku…

Pročitajte više

Dani francuskog jezika i kulture

  „Dani francuskog jezika i kulture“ tradicija su koju Prokultura – Opservatorij kulturnih politika njeguje i vodi, u suradnji s brojnim partnerima već dugi niz godina. Od početka, od ratnih vremena, kada ih je utemeljiteljica Prokulture Nansi Popovac Ivanišević pokrenula, cilj je bio pomoći da se Hrvatska i Francuska što bolje uzajamno upoznaju, da Hrvatska…

Pročitajte više

Uoči Dana sjećanja

  Uoči Dana sjećanja na vukovarsku tragediju, djeca glazbenog vrtića i predškolskog solfeggia odala su počast žrtvama Domovinskog rata paljenjem lampiona u njihovu čast.    

Pročitajte više

Dan Sjećanja

  DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE Danas u 16h bit će kulturno-umjetnički program ispred SŠ “Jure Kaštelan”.    

Pročitajte više

Jesenski odmor

  Dragi učenici i roditelji, u ponedjeljak, 30. listopada počinje jesenski odmor za učenike i traje do srijede, 1. studenog 2023. godine. Nastava počinje u četvrtak, 2. studenog 2023. godine.

Pročitajte više